Hvor ren vil du være?

Hvordan skal jeg gjøre meg ren når jeg har gjort fra meg?

Regelmessige toalettbesøk er en del av hverdagen til alle mennesker. Spesielt viktig i den forbindelse: mest mulig hygiene og følelse av komfort! Når alt kommer til alt vil man føle seg ren og frisk etter hvert toalettbesøk. Derfor bruker man i de fleste husholdninger enten tørt eller fuktig toalettpapir. Men blir man virkelig ren ved å tørke med papir? Nei, sier forskerne, og en vesentlig del av befolkningen deler denne oppfatningen. En kjent amerikansk rapper brukte denne sammenligningen: «Ta litt sjokolade, gni den på et tregulv, og prøv å tørke den bort med et tørt håndkle. Du kommer til å fordele den i alle spaltene.» Det høres logisk og temmelig ekkelt ut når man tenker gjennom sammenligningen. Men hvor hygienisk og bra for helsen er det egentlig å bruke fuktig toalettpapir?

Våtserviettene fremstilles som hygieneprodukt i reklamene, men de er alt annet enn bra for helsen. Ingrediensene som brukes, kan utløse hudirritasjon eller til og med allergier. Men hvordan skal jeg gjøre meg ren når jeg har gjort fra meg? Ganske enkelt: med vann. Toaletter med integrert dusjfunksjon er løsningen! Dusjtoaletter som rengjør intimsonen med et knappetrykk, er bra for huden og garanterer en nydusjet følelse etter hvert besøk på toalettet.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet.
Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet