Et godt sted å sitte

Noen dager føler du deg bare ikke bra. Du mangler energi og føler at du står på vaklende ben. Høres dette kjent ut? På dager som disse kan til og med dusjing være litt av en utfordring.

Geberit baderom med benk

Sitte i dusjen

Vekselvis kaldt og varmt vann i dusjen øker sirkulasjonen og kan være bra for kroppen.

Med gulvjevne dusjer, optimerte gulvforhold og installasjon av dusjsetet, kan komfort og sikkerhet forbedres i dusjområdet. Avhengig av hva du foretrekker, kan sitteplassen i dusjen være øydejusterbar, installeres i fast høyde eller fås som en mobil løsning som kan tas av og på. De kan lages slik at de tar minimalt med plass i dusjområdet. En benk kan også være en løsning, hvis den er beregnet til å tåle vann.

Dusj med innebygd benk

En benk kan være veldig praktisk

Det er ikke bare fantastisk avslappende å sitte og nyte det varme dusjvannet - en benk i dusjen kan også brukes som en veldig behagelig fotstøtte; for eksempel for barbering av bena eller lignende.

Riktignok er et dusjesete eller en krakk ikke alltid den mest stilige designfunksjonen. En benk integrert i dusjen kan være et alternativ. Med riktig valg av materiale og farge, kan den passe perfekt inn i designet på baderommet og samtidig tilbyr en ekstra sitteplass - eller plass til baderomstilbehør.

Rådgivning hos en baderomsspesialist

Hvis du vurderer en sitteplass i dusjen, vil vi anbefale å bestille en avtale med en spesialist innen dusjområder slik at du kan få de beste rådene.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit Stories

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet.
Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet