Dette visste du ikke at var mulig

Betjeningsplaten er vinduet til skyllteknologien. Oppgaven dens er altså først og fremst praktisk: Den starter skyllet – den store knappen for et stort skyll og den lille knappen for et mindre skyll – og gir enkel tilgang til den skjulte mekanismen bak veggen, slik at det er lett å vedlikeholde eller reparere den. Men platen har mer å by på. Takket være tilpasningsevnen er den perfekt for å gi hvert baderom et unikt uttrykk. For eksempel slik:

Et eksempel på perfekt integrering

Betjeningsplate Omega60

Minimalistiske, klare, enkle – betjeningsplater som Omega60 er tilbakeholdne og gir dermed baderommet ro og klarhet. Tilbakeholdne er for øvrig bokstavlig ment: Omega60 ligger i flukt med flisene.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet