Dusje med hunden

En god hårsil beskytter dusjavløpet mot gresstrå og hundehår

Når det gjelder store og små dyr, er badekaret det beste stedet å vaske hunden din i fred og ro. Der er det ikke så lett for hunden å stikke av, og du kan spyle av ham uten problemer. Men hvis hunden er større og tyngre, er det nesten umulig å løfte den firbeinte opp i badekaret og ut igjen uten risiko. Hvis den våte hunden hopper ut ukontrollert, er det fare for at både eieren og hunden blir skadet.

Gulvjevne dusjer
Hvis du har en stor hund eller ikke har et badekar, er det tryggere å plassere den gjørmete hunden din i dusjen. Dette er enklest hvis du har et flatt gulv i dusjsonen, fordi det ikke er noen kanter i veien, men lett tilgang. Alt du trenger å gjøre er å skru på vannet.

Sklisikker overflate
Hvis du planlegger et nytt bad, er det lurt å tenke på gulvoverflaten. Både kjæledyr og mennesker kan lett skli når gulvet er fullt av vann og såpe.

Unngå tett avløp
For å unngå blokkerte avløp, må grovt rusk, som blader, fjernes før rengjøringen. En hårsil beskytter da avløpet mot gresstrå og selvsagt mot hundehår. I Geberit gulvrennen hindrer den integrerte hårsilen blokkering av avløpet. Dermed er det nå ingenting som står i veien for at kjæledyret ditt kan nyte badet.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet