Stol på førsteklasses kvalitet Geberit Service er inkludert

Imponerende tjenester En opplevelse for alle

Kundeservice

Etablerte merkevarer gir kundene all den tryggheten de trenger når de bestemmer seg for å kjøpe et produkt av høy kvalitet. Geberit er en erfaren partner som tilbyr service i alle stadiene av kjøpsreisen – og det som kommer etter.

Hele denne opplevelsen har vist seg å falle i god smak hos ansatte i rørlegger forretninger, rørleggerne og sluttkundene, gang på gang. Se videoen for å finne ut mer.

Når du kjøper et dusjtoalett ønsker du et perfekt utstyrt produkt. Du ønsker også å kunne stole på at du får en komplett servicepakke. Dette er grunnen til at Geberit tilbyr et omfattende serviceløfte laget for å tilby allsidig støtte før, under og til og med etter kjøpet.

Få verdifull innsikt

Alt du trenger å vite om AquaClean finner du på nettsiden vår, i brosjyrene våre eller via Geberits kundeserviceteam.

Prøv før du kjøper

Snakk med en av våre forhandlere om å prøve AquaClean før du kjøper og opplev følelsen av maksimal friskhet selv.

Benytt deg av en personlig konsultasjon

Geberits opplæringskurs er utformet slik at utstillingskonsulenten din kan vurdere byggesituasjon og behovene dine.

Installert på kort tid

Smarte løsninger gjør at dusjtoalettet kan installeres raskt og enkelt på baderommet ditt.

Selvforklarende betjening

Kontrollene er intuitive og enkle. Dette betyr at du kan bruke dusjtoalettet med en gang uten å måtte bruke timevis på å lese manualer.

Enkelt vedlikehold

Designet og materialet er lett å rengjøre og gjør vedlikeholdet av dusjtoalettet enkelt.

Alltid her for deg

Geberits kundeserviceteam er tilgjengelig via mange kanaler: telefon, e-post eller sosiale medier – bare velg det alternativet du foretrekker.

Fjernsupport

Vår fjernvedlikeholdstjeneste løser problemer direkte fra vårt hovedkontor. Dette sparer deg for bryet med å måtte ringe – og vente på – en servicetekniker.

Vi tilbyr en helt unik fjernservice: Hvis du får opp en feilmelding og trenger hjelp raskt, kan du gi Geberits kundeservice tilgang til enheten din direkte fra kontrollsenteret og hjelpe deg akkurat når du trenger det.

Fordeler med Geberits fjernservice

Når alt er i orden, er enheten klar til bruk igjen etter at du har fått gratis fjernsupport som ikke krever fysisk oppmøte etter avtale hos en servicetekniker.

Last ned appen nå og konfigurer fjernservice