Kontakt Oss

Medlem av Geberit AquaClean-kundeserviceteam på telefonen

Har du generelle spørsmål om Geberit AquaClean, eller er det noe spesielt du lurer på i forbindelse med dusjtoalettet ditt? Ønsker du personlige råd? Eller å bestille en brosjyre? Vi hjelper deg gjerne.

Ytterligere informasjon

Geberit AS
Luhrtoppen 2
1470 Lørenskog

Åpningstider
Mandag til fredag: 8:00 – 16:00

Telefon: 67 97 82 00
E-post: sales.no@geberit.com

Jeg er interessert i Geberit AquaClean. Send meg følgende:

Hilsen*
Fornavn*

Etternavn*

Selskap

Vei og husnummer*

Postnummer*

By*

E-post*

Telefonnummer

Din melding til oss

All innsamlet informasjon vil kun bli benyttet til internt bruk i henhold til norsk lov. Personvernerklæring

Jeg samtykker herved at Geberit AS kan holde meg oppdatert om nyheter, inspirasjon og tips om baderomsprodukter ved hjelp av kontaktinformasjonen angitt nedenfor:

Jeg samtykker til at Geberit AS behandler opplysningene mine som jeg oppga da jeg tok kontakt, til formålene markedsundersøkelser, annonsering og analyse, og at Geberit AS sender meg informasjon om følgende aktuelle tilbud, tjenester, nyheter, kampanjer og tips som gjelder sanitærprodukter, ved hjelp av kontaktinformasjon som jeg har oppgitt:

Jeg kan når som helst trekke tilbake dette samtykket – også delvis – ovenfor Geberit AS med framtidig virkning, og da ved hjelp av den kontaktinformasjonen (impressum) som er oppgitt.

Ditt samtykke kan trekkes tilbake når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre dette må du henvende deg til bedriften som er nevnt ovenfor, Geberit AS, Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog eller via e-post til sales.no@geberit.com. Dataene deles med bedrifter i Geberit Gruppen, samt innenfor rammene av lovpålagte krav til tredjeparts tjenesteleverandører (f.eks. post- og IT-tjenesteleverandører) for administrasjon av kundedata, for å behandle forespørsler og for å oppfylle kontrakter. For øvrig gjelder personvernerklæringen vår, som finnes på www.geberit.no