AquaClean Mera med berøringsfri automatisk toalettlokkfunksjon

Hva er etdusjtoalett?

Perfekt kombinasjonToalett med dusjfunksjon

En dusj er en utrolig forfriskende opplevelse som gir en følelse av total renslighet. Det samme gjelder ved toalettbesøk, hvor vann er den mest effektive måten å rengjøre etter toalettbesøk. Og dusjtoaletter kombinerer disse behovene perfekt. Et toalett med en integrert dusjstråle gir en grundig og skånsom rengjøringsopplevelse uten behov for toalettpapir.

Et dusjtoalett, som ofte kalt et japansk toalett, garanterer perfekt personlig hygiene etter hvert toalettbesøk, og det passer for alle – uavhengig av alder, helse eller kjønn.

Enkelt og rentSlik fungerer dusjfunksjonen

Trinn 1

Dusjarmen starter i den beskyttede parkeringsposisjonen. Den skylles automatisk før hver bruk for å sikre at den alltid er helt ren. Så snart du starter dusjprosedyren ved å trykke på en knapp, forlenges dusjarmen.

Trinn 2

Sekunder senere vil du kjenne en behagelig vannstråle som gjør deg ren etter toalettbesøket.

Trinn 3

Så snart dusjprosedyren er fullført, skylles dusjarmen automatisk og settes tilbake til parkeringsposisjonen. Som et resultat vil du føle deg helt ren og usedvanlig frisk resten av dagen

Høyere grad av renslighet

Føl deg endelig helt ren etter hvert toalettbesøk. Dusjstrålen rengjør de mest intime delene av kroppen din skånsomt og effektivt.

Frisk følelse

Opplev den velgjørende følelsen av beroligende, varmt vann, en utmerket dusjstråle og en følelse av enestående renhet.

Personlig valg

Ditt bad, din avgjørelse. La deg inspirere av former, farger, materialer og individuelle innstillinger for å gjøre din toalettopplevelse merkbart bedre.

Ekstra komfort

Velg ekstra komfortfunksjoner og forvandle toalettet ditt til en velværeoase. Hvorfor ikke prøve vår deilige toalettsetevarmer for en behagelig opplevelse hele året?

Uovertruffen tilfredshetDusjtoaletter trollbinder verden

92 prosent tilfredshet med Geberit AquaClean dusjtoalett
Kundetilfredshetsskala for Geberit AquaClean

Geberit har fremmet dusjtoaletter i over 45 år. Tilfredsheten til kundene våre bekrefter at toaletter med integrert dusjstråle er veldig i tråd med samtidens preferanser og møtt med sann entusiasme. Faktisk over 80% av Geberits kunder er veldig fornøyd og vil anbefale dusjtoalettene til andre. (2019, Geberits kundeundersøkelse, 700 respondenter)