Dusjsone i rent designEt utvalg av enkle og integrerte dusjløsninger

Dusj i flukt med gulvet er trendy fordi det er elegant og gir mulighet for en terskelfri inngang til dusjområdet. Den diskrete plasseringen ved veggen betyr at ingenting står i veien for gleden ved å ta en dusj.

Bad med Geberit CleanLine

Barrierefri og elegant

Geberit CleanLine gulvrenner gjør ikke bare dusjing mer praktisk, men også rengjøringen. I motsetning til mange vanlige gulvrenner, sikrer den åpne overflaten at verken skitt eller bakterier samler seg. Hårsilen kan enkelt fjernes og skylles ut.

Geberit CleanLine80 Champagne

Ny farge og overflate

Et annet blikkfang er mangfoldet av materialer som aksenter kan trylle frem på badet. CleanLine20 og CleanLine60 er tilgjengelige i børstet rustfritt stål med polerte eller mørke avløpssider, mens CleanLine80 er tilgjengelig i de nye overflatevariantene champagne og svart krom. CleanLine80 har også et integrert fall.

Geberit veggsluk

Geberit veggsluk

Geberit veggslu i dusjen gjør det mulig for et barrierefritt bad. Når du flytter avløpet fra gulvet til veggen, slipper du å stå på sluket når du dusjer.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.