Geberit AquaClean Ambassadører

Gjennom tiden har vi hatt mange samarbeid og ambassadøravtaler med andre som er like begeistret for våre Geberit AquaClean dusjtoaletter som vi er - eller som ønsker å prøve seg på en helt ny forfriskende følelse.

Les om våre nåværende ambassadører nedenfor og lær mer om hva AquaClean dusjtoalettene kan gjøre for deg.

Atle Pettersen

"Når kvalitet er viktigst"

“I alt jeg driver med i jobben min prøver jeg å etterstrebe høyest mulig kvalitet. Det samme føler jeg gjelder for Geberit, og det var derfor helt naturlig for meg å velge Geberit som samarbeidspartner gjennom 2021 og 2022. Jeg gleder meg å ha med de for å realisere boligdrømmen min hvor jeg nå kommer til å få det ultimate badet, sier Atle Pettersen.

Mange kjenner han fra TV-skjermen, han er artist og låtskriver, et kjent fjes for mange. Når han skulle designe drømmebadet i sitt nye hus var han opptatt å velge produkter med kvalitet og valgte derfor et AquaClean Mera dusjtoalett.

Dusjtoalett fra start til endelig resultat

Eyvind Hellstrøm

Renhet på en ny måte

For kokk og tv-personligheten Eyvind Hellstrøm, ble en tur til Japan starten på en drøm om å eie et dusjtoalett hjemme. Nå har drømmen gått i oppfyllelse.

Når Eyvind har folk på besøk, instruerer han gledelig om hvordan dusjtoalettet og fjernkontrollen fungerer. Han er heller ikke sjenert når det kommer til å fortelle om de positive sidene ved dusjtoalettet.

– Alle som er på besøk og bruker toalettet oppdager en ny verden. Det å bruke vann fremfor papir gir en helt egen type renhet. Dette handler både om den fysiske renheten, men for meg handler det like mye om renhet mentalt. Jeg har rett og slett fått et renere liv, sier Hellstrøm.

Trond Ramsøskar fra Monn Interiørarkitekter

Trond Ramsøskar

LIVET BLIR BEDRE MED DUSJTOALETT

Hos Ramsøskar er dusjtoalettet et must for at gjestene skal føle seg ivaretatt, som på restaurant eller i et hotell. Han og mannen lurte ikke på om de skulle ha dusjtoalett, det var selvsagt, ikke minst på grunn av den smarte avtrekksfunksjonen som fjerner lukt.

“Vi har få tabuer igjen i samfunnet, men med en gang man snakker om dusjtoalett så begynner folk å fnise. Mange av våre gjester kommer fnisende ut og føler de har vært på bilvask, men flere av dem har siden skaffet seg dusjtoalett selv. Når man først har prøvd, skjønner man greia og går ikke tilbake. Vi merker det når vi drar på hytta, som nå blir en mer primitivt opplevelse igjen. Nei, livet er ikke det samme uten dusjtoalett“

Franciska Munck-Johansen

En følelse av luksus i hverdagen

Franciska Munck-Johansen

“Jeg hadde ikke trodd jeg skulle si det. Men jeg elsker det nye dusjtoalettet mitt. Først tenkte jeg det var litt jåleri. Men nå kunne jeg ikke ha vært mer fornøyd. Det er virkelig en helt ny opplevelse. Man føler seg ren og fresh fra morgen til kveld, og det gir en følelse av luksus i hverdagen. Det at man bruker mindre papir og at det nesten aldri lukter noe lenger er også et stort pluss. Deilig med varme i settet også. Alle burde hatt et toalett som dette.“

Ønsker du å vite mer?

AquaClean Mera

Når du først har opplevd den friske og rene følelsen du får med et Geberit AquaClean dusjtoalett, vil du aldri være foruten den følelsen igjen. Er du nysgjerrig på å prøve?

Test og kjøp
Se mer informasjon om de ulike modellene
Last ned brosjyre  (7.2 MB)
Se prisliste  (95 KB)
Kontakt oss

Geberit AquaClean dusjtoalett modeller