Geberit CleanLine80

Flislagte dusjer i flukt med gulvet kombinerer elegant design med god tilgjengelighet. Et pålitelig avløp er selvsagt et must i disse dusjene – og det får du med den nye slukrennen GeberitCleanLine80.

Dusjer i flukt med gulvet er attraktive, praktiske og veldig populære hos kundene. I den flislagte versjonen er det en utfordring for håndverkeren å oppnå det nødvendige fallet. Visuell vurdering brukes noen ganger, spesielt når det jobbes med de stadig mer populære store flisene. Det at standardene på dette området gir et ganske så fritt spillerom – alt fra en til to prosent – hjelper heller ikke. Dette gjør risikoenfor improvisasjon enda større.

DEN INTEGRERTE LØSNINGEN
Verken for stort eller for lite fall bidrar til en harmonisk dusjopplevelse. Derfor er den nye kvalitets slukrennen Geberit CleanLine80 utstyrt med integrert fall. Dette letter installasjonen av et driftssikkert, funksjonelt avløpssystem betraktelig. Den nødvendige høydeforskjellen mellom endene på rennen (som kan kuttes til ønsket lengde) og avløpet i midten er forhåndsbestemt. Dette betyr pålitelig installasjon for håndverkeren og en uavbrutt dusj-opplevelse uten vannansamlinger for kunden.

SØMLØS INSTALLASJON
Fordelene ved denne integrerte løsningen er tydelige allerede ved installasjon. Sett fra utsiden holder CleanLine80 sin horisontale linje. Dette muliggjør at fliser av alle slags typer og størrelser kan legges rett, noe som er nødvendig for å oppnå en perfekt fugeløsning. Det integrerte fallet er også løsningen når det gjelder en svært populær trend – kunder er stadig mer interessert i spesielt store fliser, ofte med én flis som dekker hele dusjen. I tillegg til formatene 30 × 30 cm, 60 × 30 cm og 90 × 30 cm, som vi vanligvis ser i privateboliger, er fliser nå tilgjengelig i størrelser på 5 m² og mer. Med denne trenden i tankene tilbyr Geberit CleanLine80 slukrenne med integrert fall den perfekte løsningen for avløp i dusjer med store fliser. I tillegg til at gulvjevne dusjløsninger er attraktive og tilgjengelige, får de dermed også et pålitelig avløp – alle gode ting er tre. CleanLine80 har vært tilgjengelig siden april, er utformet for installasjonshøyde fra 10 til 35 mm og fås i overflatene rustfritt stål, svartkrom og champagne.

Et yrke i endring: For å jobbe med store steinfliser må flisleggerne være dyktige og sterke.

Et yrke i endring:For å jobbe med store steinfliser må flisleggerne væredyktige og sterke.