Geberit referanseprosjekter

Over hele verden kan Geberit produkter og løsninger finnes i bygninger av alle slag. Du finner et utvalg av de mest interessante sakene på denne siden.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan bistå i ditt prosjekt, kontakt oss gjerne:

Mail: sales.no@geberit.com
Telefon: +47 67 97 82 00
Eller kontakt en av våre prosjektansvarlige.

Bygget for kunst

Arkitektur er kunst i seg selv. Byggekunst i kulturinstitusjonenes tjeneste fyller et dobbeltoppdrag. Den gir plass til andre kunstarter og bør i seg selv være overbevisende som bygning. Spektakulære eksempler på denne arkitektoniske fristilen finner du her.

lite er vakkert

Liten leilighet? Ikke noe problem! Selv på bare noen få kvadratmeter kan du bo komfortabelt uten å gå på kompromiss med kvalitet og design.

Utvalget av Geberit-referanser om temaet “Liten men fin“ følger en ny trend: Mikroleiligheter. Fordi lite boareal og god design ikke utelukker hverandre. Tvert imot.

Arkitektoniske delikatesser med Geberit-ingredienser

Over hele verden kan Geberit produkter og løsninger finnes i bygninger av alle slag. Du finner et utvalg av de mest interessante gjenstandene på denne siden.

Takavløp På toppen

Utvalget av Geberit-referanser om emnet “På toppen“ samlet nedenfor gir et fugleperspektiv i ordets sanneste betydning: det fokuserer på takene til interessante bygninger rundt om i verden. Variasjonen av ulike takkonstruksjoner kunne knapt vært større. Og likevel har alle gjenstandene som presenteres noe til felles: de krever et pålitelig og effektivt takavløpssystem som gir arkitekturen maksimal designfrihet. Det plassbesparende Pluvia undertrykksavløpssystemet fra Geberit tilbyr en ideell løsning for dette.

Nordiske referanser