For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy .

OK

Geberit Norge

Vinn Geberit Mapress fitting nummer en milliard

Feire med oss og vinn flotte premier

Nedtellingen har startet

2018 er året for Geberit Mapress fittingen. Hvorfor? Fordi dette er året hvor pressefitting nummer en milliard forlater produksjonslinjen i Langenfeld, Tyskland. 1.000.000.000 - et stort antall som viser påliteligheten og holdbarheten til systemet.

  • Forgyldt Mapress fitting

Vår gave til deg

Mapress fitting nummer en milliard i gull

Ta den forgylte Geberit Mapress fittingen med hjem! Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet i vår konkurranse. Den spennende første premien er den gullbelagte, fitting nummer en milliard, inkludert en guidet tur gjennom produksjonsstedet og en luksushelg i Köln. En hel rekke andre flotte premier venter også på å bli vunnet, så det er virkelig verdt å delta.

På tide å delta

Din sjanse til å vinne storpremien

Feil

Jeg arbeider i VVS bransjen*

Konkurranse spørsmål

Jeg vil gjerne motta Geberit nyhetsbrev åtte til ti ganger i året.
Konkurranse, vinn fitting nummer en milliard i gull
  • Geberit Mapress - stabil forbindelse presset raskt

Suksess i bruk

Geberit Mapress tilførselssystem

Tilførselssystemet Geberit Mapress finnes i ulike materialer - fra rustfritt stål, kobber og el-forsinket stål til CuNiFe (en legering av kobber, jern og nikkel). Med over 70 forskjellige fittings og 3000 artikler egner den seg for bruk i drikkevannsforsyning, oppvarming, gass, sprinkler og industri og skipsbygging.

Geberit Mapress tilførselssystem