For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy .

Lukk
Geberit Norge

Mall of Scandinavia, Stockholm

Det var mange interessenter og krav å ta hensyn til da handlesenteret The Mall of Scandinavia med 224 butikker ble oppført i Stockholm. Derfor ble Geberit valgt som leverandør av prosjektledelse, planleggingsverktøy og BIM-tegninger i samtlige faser av prosjektet. Geberits tekniske løsninger bak veggen til den 101 048 kvadratmeter store bygningen inkluderte det anerkjente installasjonssystemet Duofix og veggmonterte vannklosetter og porselensurinaler, som kompletterte senterets endelige baderomsdesign.

“Å installere Geberit-produkter er både lett og sikkert, fordi vi kjenner merket og den høye kvaliteten.” Entreprenør, TKI Teknikinstallationer AB

Hos Geberit kombinerer vi vår lidenskap for kvalitet og teknologi med nesten 150 års erfaring med sanitærutstyr, slik at vi kan tilby pålitelige produkter og tjenester som gjør livet enklere for våre kunder. Vi tilbyr produkter som setter standarden innenfor sanitærbransjen. Produktene våre er innovative, sømløst integrert, enkle og raske å installere, og er fremstilt på en miljøvennlig måte av holdbare materialer.

Siden vi er opptatt av at et sterkt partnerskap med våre kunder er nødvendig for at de skal lykkes, hjelper vi dem også med planlegging, logistikk, installasjon, vedlikehold og rask teknisk support. Førsteklasses produkter kombinert med kompetent service, det er det vi kaller Know-How Installed.