For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy .

Lukk
Geberit Norge

Know-How Installed

Pålitelige løsninger

På Geberit kan vi se tilbake på et langt, nært og suksessfult samarbeid med rørleggere, ingeniører, arkitekter og grossister. Vi innarbeider kunnskap og erfaring fra våre kunder i alle deler av våre innovasjoner og forbedringer.

Vi kombinerer vår lidenskap for kvalitet og teknikk med nesten 150 års erfaring med know-how av sanitærløsninger og tilbyr pålitelige produkter og tjenester som gjør livet enklere for våre kunder. Våre produkter setter standarden innenfor sanitærindustrien. De er innovative, allsidige og enkle å installere og vedlikeholde. Vi vet at et godt partnerskap er avgjørende for våre kunders fremgang. Vi hjelper med riktig planlegging, logistikk, installasjon, vedlikehold og teknisk support.

Fullt integrerte baderomsløsninger som fungerer, kombinert med pålitelighet og ekspertbetjening: det er Know-How installed.