Pass deg for frosten

Det er ille nok å måtte forlate den gode, varme sengen tidlig om morgenen. Hvis man i tillegg må sette seg på et kald toalettsete, har dagen definitivt ikke fått en behagelig start. Baderomstepper, håndklevarmere og gulvvarmere kan gjøre rommet varmere og triveliger, men toalettet er fortsatt en kald trone. Det trenger imidlertid ikke være sånn lenger: Oppvarmede toalettseter er løsningen. Det som lenge har vært normalt i Japan, kan blir virkelighet i baderommet ditt også. Forestill deg følgende situasjon: Vekkerklokken ringer. Søvndrukken forlater du leiet ditt og går inn i baderommet. Der slås toalettsetevarmen på automatisk takket være nærhetssensoren. Nå kan du bare ta plass, gjøre ditt fornødne, og nyte komforten av et varmt toalettsete.

Forøvrig: I tillegg til komforen gir det oppvarmede toalettsetet helsefordeler. Varme øker generelt blodgjennomstrømningen, og den aktiverer blæren og tarmen og gjør toalettbesøket lettere.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.