Dusje med hunden

Hundeeiere vet det så altfor godt. Hvis din firbeinte venn svinser og svanser rundt om på gresset eller i veikanten, trenger han som regel en grundig rengjøring etterpå. Smuss og rusk er enklest å fjerne i badekaret eller under dusjen. Husdyrene liker ikke alltid det og vil heller stikke av enn å bli våte.

For små og lette dyr er badekaret det beste stedet å vaske dem i fred og ro. Der er det ikke så lett for hunden å stikke av, og eieren kan spyle av ham uten problemer. Men hvis hunden er større og tyngre, er det nesten umulig å løfte den firbeinte opp i badekaret og ut igjen uten risiko. Hvis den våte hunden hopper ut ukontrollert, er det fare for at både eieren og hunden blir skadet.

Under dusjen med den skitne firbeinte, altså. Det er enklest hvis det er en dusj med avløpet i flukt med gulvet. Da er det ingen forstyrrende kanter, og tilgangen er fri. Da er det bare i si: Rett i dusjen.

For å unngå blokkerte avløp, må grovt rusk, som blader, fjernes før rengjøringen. En hårsil beskytter da avløpet mot gresstrå og selvsagt mot hundehår. I Geberit gulvrennen hindrer den integrerte hårsilen blokkering av avløpet. Slik er det ingenting som forstyrrer den dyriske «dusjgleden».

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.