Ekstra plass på små bad Takket være plassbesparende produkter

Monolith Plus sort med Geberit ONE toalett (© Geberit)

Geberit Monolith sisternemodul for toaletter

Geberit Monolith toalettmodul har vært svært populær. På den ene siden er det et fint designelement som gir et moderne preg på badet, mens det på den andre siden imponerer med innovative funksjoner. Hele sanitærteknologien, som sisterne, dobbeltskyll og vannlås, befinner seg i en elegant, slank modul. Som et resultat virker rommet større, ryddigere og mer moderne. Den plassbesparende løsningen egner seg både for nybygg og renoveringer og krever som regel ingen bygningsmessige tilpasninger. Geberit Monolith-modulen er tilgjengelig med fronter og sidepanel i forskjellige farger.

Geberit Monolith

Servanter til alle baderomsstørrelser

Smale dimensjoner er ikke bare viktig i forhold til toalettet, men også når det kommer til servanter som brukes på små gjestebad. Geberit tilbyr den perfekte servanten for enhver planløsning og matchende baderomsmøbler med en imponerende mengde lagringsplass.

Plassbesparende løsninger

Oppussing av badet med Geberit Monolith

Baderom før oppussing
Baderom etter oppussing

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.