Better Bathrooms, Better Lives Når funksjon møter design

Vårt mål er å forbedre livskvaliteten til våre kunder på en bærekraftig måte, med innovative sanitærprodukter. Men hva betyr det egentlig? Alt avhenger av hva som er viktig for deg: Enten det er design, renslighet, brukervennlighet, plassbesparende løsninger, komfort eller barrierefri tilgang, så er våre produkter utviklet for å møte spesifikke kundebehov og vise sammenhengen mellom tidløs estetikk og nyttige funksjoner. Med Geberit finner du garantert alt du trenger for å lage ditt eget velværeområde med din personlige stil.

Økt verdi og livskvalitet på et bad hvor du føler deg komfortabel hver dag.

Vårt løfte I alle Geberit produkter

Innovasjon

Vi har formet bransjen med den nyeste teknologien og trender innen sanitærteknologi siden 1847.

Ekspertise

Erfaring og kunnskap er grunnleggende for alt vi gjør, og vi deler dette med fagfolk over hele verden.

Pålitelighet

Vi lager pålitelige, holdbare systemer og produkter som tar hensyn til hele livssyklusen.

Bærekraft

Vi støtter grønne byggprinsipper med våre miljøvennlige og ressursbesparende løsninger.

Dine behov Hva verdsetter du på badet ditt?

En europeisk studie viser at de viktigste faktorene på badet inkluderer rengjøringsvennlighet, brukervennlighet, komfort, plassoptimalisering, design og barrierefri tilgang. Heldigivs oppfyller våre produkter alle faktorer.

Oppdag de ideelle løsningene for å forvandle badet ditt til din helt egen oase av velvære.

Et rent bad
Smarte produkter som fremstår rene og er enkle å rengjøre - for deg som ønsker å bruke mindere tid på rengjøring. Bruker du for mye tid på å vaske badet? Synes du også det er irriterende å komme til i kriker og kroker, rengjøre vanskelige overflater og upraktisk plasserte håndtak? Det er her våre løsninger kommer inn, som er utviklet for å være smussavvisende og enkle å rengjøre.

3 høydepunkter For bedre rengjøringsvennlighet

Flere innovative løsninger Sørg for at hele badet forblir rent

Geberit iCon baderomsserie
Velg et informasjonspunkt i bildet

Din stil, ditt bad Vår ekspertise

Customers during a bathroom consultation

Enten du fortsatt leter etter inspirasjon, allerede har en idé om hva du ønsker, eller til og med har konkrete planer, kan våre ansatte hjelpe deg med gode råd og konkrete løsninger for å oppfylle dine behov og drømmer. De kan hjelpe deg med å lage en produktliste, anbefale en rørlegger i ditt område og står selvfølgelig klar til å svare på dine spørsmål.

Slik sikrer vi at du alltid oppnår de perfekte resultatene i form av et bad som ikke bare ser bra ut, men som også gjør livet mer behagelig og enkelt i hverdagen.

Finn nærmeste showroom Geberit baderomsserier og produkter

Ettersom endringer hos forhandlere skjer hele tiden, er det dessverre ikke mulig for Geberit å garantere at den nevnte baderomsserien kan sees i hver utstilling. For å være på den sikre siden, vennligst kontakt det valgte showroomet ditt. Takk for din forståelse.

Virtuelt showroom
Alternativt kan du også ta en omvisning i vårt virtuelle showroom og kontakt oss hvis du har spørsmål om produkter. Denne omvisningen vil også vise deg vårt utvalg av produkter og funksjoner som kan gjøre hverdagen din enklere, hvordan det er best å oppbevare ting på badet, og hvordan badet bør innredes for å få den beste opplevelsen.

Se det virtuelle showroomet