Ubehagelig lukt etter toalettbesøk

Ubehagelig lukt i baderommet? Det er slett ikke nødvendig

Middag. Familien venter utålmodig, bevæpnet med kniv og gaffel, ved spisebordet i stuen. Det er sikkert noe godt som vanlig. Spørsmålet er bare: Hva? For avtrekksviften står på og kjøkkendøren er lukket. For at lukten ikke skal spre seg fra kjøkkenet til hele huset.

I baderommet finner man en lignende situasjon. Selv om rommet vanligvis fremstår som friskt og rent, kan det av og til oppstå riktig ubehagelig lukt der som blir værende en stund. I lengre tid har derfor luktavsug, som fungerer på lignende måte som kjøkkenavtrekk, vært tilgjengelige for baderommet. De gjør heldigvis jobben sin med vesentlig mindre lyd. I stedet for å suge ut lukt av matlaging fjernere de ubehagelig toalettlukt. Og det direkte der den oppstår – i toalettskålen. Slik får baderommet den behagelige friskheten igjen.

Et lite tilleggstips: For å bevare ytelsen til luktavsuget, må filteret skiftes regelmessig – både på kjøkkenet og i baderommet årlig.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet