God planlegging er halve jobben

Et godt planlagt bad gjør rengjøring til en lek

Byggherrer kan helt fra designfasen bestemme om et bad skal være lett å rengjøre. Det er viktig for badet å ha et elegant design, men for brukeren er renslighet enda viktigere.

Enkel romplanlegging
Der det er mulig, bør hjørner og vinkler holdes på et minimum på badene. Dette betyr at badet kan rengjøres raskt og effektivt. Installasjonselementer er ideelle fordi de skjuler de vanlige stedene hvor støv typisk samler seg - som sisterner, rør og kabler - bak veggen.

Styr unna fugene
Jo større fliser, desto lettere er de å rengjøre. Og jo færre fuger det er, jo færre steder er det for smuss, urinsprut og bakterier å bli avsatt.

Et paradis uten skyllekant
Kalkavleiringer gir ru overflater på porselenet, noe som gjør det ekstremt vanskelig å rengjøre. Dessuten ser det uhygieniske ut og skitt fester seg til det. Derfor er det lettere å rengjøre porselenert når overflatene er glattere. Moderne toaletter er designet for å være uten skyllekanter, og servanter er også tilgjengelige uten overløpshull.

Elegant montert på veggen
Hvis baderomsmøbler og toaletter er montert på veggen, blir det romslig plass under dem som er lett å rengjøre. Den ideelle avstanden mellom gulvet og designstripen til veggskålen eller møbler er rundt 15 cm, da dette gir den perfekte plass til å moppe og rengjøre under dem.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit-historiene

Abonner på vårt nyhetsbrev og ikke gå glipp av nyheter, begivenheter eller tips til badet. Hold deg oppdatert med de nyeste produktene, viktige datoer for kalenderen din og mer informasjon om renslighet, optimalisering av plass, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet på badet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet