Et nytt malingsstrøk til badet ditt

Etter de ville fargene som var populære på 70- og 80-tallet, kom hvitt tilbake som den dominerende fargen på badet. Hvit står for renhet og har lenge vært den klassiske fargen på mange bad hvor den brukes på fliser, vegger og baderomsporselen. Men de uberørte hvite badene hører snart fortiden til. Nå leter kundene etter mer hjemmekoselige atmosfærer, som skapes ved å bruke forskjellige fargenyanser.

De som eier et hus eller en leilighet, er opptatte av at innredningen og utseende på badet skal ha lang levetid. Dette fordi badet er et rom som ikke pusses opp like ofte som andre rom i huset, og er derfor ment til å vare i 20-30 år. Det er også grunnen til at hvite toner ikke er helt av moten. De fleste porselensproduktene på badet er fremdeles hvite. Tanken bak er klar: de kan enkelt kombineres med tanke på farge, og du blir ikke lei av dem så fort.

Friskt og lyst romklima

Fargevifte med pastellfarger

I dag er baderomsvegger ofte malt i farger som beige, lys grå eller pudder. Nøytrale farger gir et moderne og tidløst elegant preg. I tillegg får de de hvite servantene og toalettene til å virke spesielt elegante.

Vi anbefaler at du bruker klassiske former og farger når det gjelder sanitære installasjonselementer og baderomsporselen og myke, varme farger når du designer veggene. Og husk: Mindre er mer. Ikke forsøk å blande for mange forskjellige toner. Det ser ikke bare lite attraktivt ut, det skaper også et overveldende og rotete utseende.

Dekorasjonen og tilbehøret er med på å gjøre badet litt mer fargerikt og trendy - dette er elementer som enkelt kan skiftes ut igjen, uten mye innsats og utgifter.

Farger som det er en fryd å være rundt

 Et blikk på pastellfarger
  • Sand og lune toner skaper en følelse av varme. De har en balanserende effekt på både øynene og sinnet fordi de formidler en følelse av ro og harmoni.
  • Grå toner: Grå kommer i et bredt spekter av nyanser - blandet med litt brun, har grått en oppvarmende effekt, men når den har en blålig fargetone, har den en avkjølende effekt. Tilbehør i rød, gul eller turkis harmonerer spesielt godt med grå bad.
  • Pastel farger: Lyseblå, rosa, mynte og lignende nyanser gir en følelse av letthet og velvære i rommet. Det fine med pastellfarger er at de alltid gir en fin og vennlig figur når de kombineres med hvite apparater.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket bad er det riktige for deg?

Men hvilke behov har du? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter eller foretrekker du den ekstra komforten som f.eks. Geberit AquaClean dusjtoalettet kan tilby? Eller er du interessert i et universelt design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte baderomsløsninger.

Bedre plass på badet
Enklere rengjøring på baderommet
More functional design in the bathroom
Mer komfort på baderommet
Økt tilgjengelighet på baderommet
Mer brukervennlighet på baderommet