For å kunne tilby deg optimal service, bruker dette nettstedet cookies. Ved å bruke vår nettside, gir du ditt samtykke til denne funksjonen. Mer informasjon finner du under våre retningslinjer.

OK

Perfekt for gulv uten sluk

Geberit veggsluk

Forseglet gulvflate
Å flytte avløpet til bak veggen gjør det mulig å designe dusjgulvet som en forseglet overflate. Dette gjør det lettere å legge underlaget og gir et pent og ryddig helhetsinntrykk.


Bak gipsen
Geberit veggsluk kommer klar til installasjon, noe som reduserer mengden av installasjonsarbeid som kreves, og garanterer også en tett og varig montasje. Geberit veggsluk er utformet med tanke på å tilfredstille alle spørsmål en flislegger måtte ha.


Lav installasjonshøyde
Takket være sine små dimensjoner, er Geberit veggsluk også spesielt godt egnet til situasjoner med lav avrettingsmassehøyde og kan kobles til eksisterende avløpsrør uten problemer, noe som gjør den ideell for rehabiliteringsprosjekter.

Praktisk i hverdagen
Geberit veggsluk har en integrert hårsil som enkelt kan tas av og vaskes.


Noe for enhver smak
Alt kundene dine vil se av Geberit veggsluket, er dens elegante deksel. Den er tilgjengelig i en rekke utførelser: blankforkrommet, rustfritt børstetstål, hvit, og kundetilpasset som gjør det mulig å matche stilen på badet. Det er også en versjon som kan skrus fast for bruk i (semi) offentlige sanitærrom.

Føringslist
Å installere en ekstra føringslist rett foran Geberit veggsluket, gjør det enklere å lage en svak helling i gulvet. Samtidig som den samler opp vann, som renner fra veggen.


Stor avløpskapasitet, sikkerhetstestet
Geberit vannlås med standard-kompatibel dybde på 50 mm har en imponerende avløpskapasitet på 0,8 l / s. Geberit veggsluk har blitt testet i det totale systemet og i ulike konstruksjoner og situasjoner, og har derfor omfattende egenskaper for sikkerhet når det gjelder brannvern og lydisolasjon.